Ismail YKnin "Bas Gaza" sarkisi radyolarda GAZA BASTI.... YK`nin sarkisi Radyolarda en cok calina sarki oldu.
Avrupa’da İsmail YK çılgınlığı
İSMAİL YK’yı açıkçası hiç dinlememiştim. Ta ki Avrupa’da yaşayan Türkler’den duyana kadar. Türk Mahallesi’ne gittiğinizde istemeseniz de İsmail YK dinliyorsunuz, çünkü sokaktan geçen arabalarda, kuaförde, müzik marketler de hep o çalıyor. En meşhur şarkısının adı da ‘Allah Belanı Versin’... ‘İnsanlar neden böyle bir şarkıyı bu kadar çok dinler’ diye soruyorum Türk Mahallesi’nde, cevaplar hep aynı: ‘Çünkü o bizden biri, bizim gibi gurbette yetişmiş, tarzı, anlayışı aynen biz.’ Bazı genç kızlar, hayranlık noktasını aşmış, aşık bile olmuşlar Sayın YK’ya. Aklıma geldi sonradan, geçen hafta genç bir kız okurum bir mail yollamıştı bana, ‘Ben İsmail YK’ya ulaşmaya çalışıyorum ne olur bana yardım edin. Siz mutlaka tanıyorsunuzdur, ona gerçekten aşığım’ diye. 19 yaşında bir genç kızdı bu maili yollayan. İnanamamıştım ilk okuduğumda ama şimdi daha iyi anlayabiliyorum. Sevgili İsmail YK hayranları, inanın ben de bilmiyorum, tanımıyorum kendisini. Bildiğim tek şey var; İsmail YK ‘Allah Belanı Versin’ şarkısı ile Türkiye’yi olduğu kadar Avrupa’yı da sallıyor
YK 'gaza bastı'
Haziran ayının en çok satan albümleri belli oldu. İlk sırada Bas Gaza' adlı albümünü piyasaya süren İsmail YK yer aldı.