Misafir Misafir
| Konu: Seni Coooooookkkkk Seviyorum... Ptsi Tem. 28, 2008 8:00 am | |
| Sadece kim olduğun için değil sen olduğun için ve seninle beraber kim olduğumu, benliğimi anladığın için... SENİ SEVİYORUM.. Sadece kendinle yaptıkların için değil.ayrım gözetmeden bana yaptıkların için.. SENİ SEVİYORUM.. Küçük sevinçlerimi, mutlu anlarımı olduğu kadar,hüzünlerimi,üzüntülerimi sevecen bir duyarlılıkla benimle paylaştığın için.. SENİ SEVİYORUM.. İçimdeki çoçuğu,saklı kalmış beni ortaya, gün ışığına çıkardığın için.. SENİ SEVİYORUM... Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman,üzüntülerimi alıp onların yerine, şimdiye kadar hiç kimsenin başaramadığı o güzellikleri, o sıcaklığı, o içtenlik ışığını bana duyurmayı başardığın için... SENİ SEVİYORUM... Hayatımı kutsal bir sevgi tapınağına çevirdiğin ve her anımı yaşama sevincine unutulmayan şiirlere dönüştürdüğün için... SENİ SEVİYORUM... Çünkü sen şimdiye kadar hiç başaramadığım şeyleri, kendimle dost ve barışık olmayı ve hiçbir zaman tadamadığım kadar mutlu olmamı sağlıyorsun... Ve sen bütün bunları yalnızca sözle,dokunuşla yada işaretlerle değil kendin olmakla yapıyorsun.. Hiç kuşkusuz gerçek dostluk Ölümsüz arkadaşlık budur SENİ ÇOOOK SEVİYORUM... [img] [/img][img] [/img] |
|